UPPLÖSNING
För upplösning på en specifik skylt läs mer under resp. produkt här:

Skyltar Gotland
Skyltar Småland
Skyltar Östergötland
Skyltar Uppland
Skyltar Norrbotten
Skyltar Västerbotten

FÄRDIGT MATERIAL
Färdigt material kan lämnas in som antingen statisk material eller video. 

Vi rekommenderar max en bildväxling per 5 s. reklamfilm, dvs 2 slides för att budskapet skall vara enkelt att ta till sig. Inga element som blinkar intensivt eller en bakgrund som kan ses som flimrig. Ingen helvit bakgrund då skyltarna blir väldigt ljusintensiva på kvällarna. En ljusgrå bakgrund är dock mycket mildare och upplevs lätt som vit. 

Tänk på att ha kort och koncis text. Texten ska kunna läsas och uppfattas ”i farten”. Det ska vara lätt att ta in budskapet. Undvik långa adresser och telefonnummer som man inte kan memorera på 5 sek. Kort hemsidesadress eller bara företagsnamn räcker lika gott.

Statiskt material 
Annonser som produceras som statiska bilder ska levereras i filformaten JPG med en maxvikt på 30 mb och dimensioner som stämmer överens med aktuell skylt.

  • Filformat: JPG, PNG 
  • Filstorlek: Max 30 mb 
  • Dimensioner: Se resp. enskild skylt

Video 
Videofiler ska levereras till oss i filformatet MP4 och ha en maxvikt om max 30 mb samt dimensioner som stämmer överens med aktuell skylt. 

  • Filformat .MP4 .MOV Codec: h.264 
    Bit rate: Max 26 Mbps Frame rate: 25 fps  
  • Filstorlek: Max 30 mb 
  • Annonslängd: från 5 sek 
  • Dimensioner: Se resp. enskild skylt  

 

MATERIAL FÖR PRODUKTION
När vi ska producera din annons så önskas ett tydligt manus, så utförligt och detaljerat som möjligt. Det skapar de bästa förutsättningarna för att din annons ska motsvara förväntningarna. Finns önskemål om färg, layout, animering, typsnitt m.m. ser vi gärna att ni lämnar in detta i samband med materialinlämningen.